Wilson Point, Connecticut


•  This proposed restoration and renovation of an artist’s studio house designed by architect Frank J. Forster in 1926 on the Connecticut Shore was a result of the client’s clear vision of enlarging the cottage to accommodate a large family  • The 1,000 square foot addition of living space included a restored architectural composition accomplished by removing several insensitive additions  •  New floor plan was designed to incorporate an entrance courtyard and a two-story master suite addition  •  New kitchen, garage, and bedroom wings blend seamlessly with original stone, stucco, and half-timber Cotswold style architecture  •

 

2+Wilson+Point+Plan+Web+20140224.jpeg
Screen Shot 2018-09-01 at 11.10.41 AM (1).png
doc03284120181219104224.jpg
doc03282720181218171351.jpg
doc03284220181219104247.jpg
doc03284020181219104202.jpg